Termékek Menü

GOKI - Találd meg az utat!

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.390 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. november 30.
Gyártó/Márka: Goki
Gyártó cikkszám: 4013594569446
Cikkszám: 9016

Ha a játékot 1 játékos játsza, úgy kell kialakítani az utat, hogy a mintakártyán szereplő mindkét állat pár megtalálja az utat egymáshoz. Ez nagyon bonyolult tud lenni, hiszen minden egyes puzzle-darabnál úgy kell gondolkozni, hogy a másik állatpár útját ne zárjuk el.

2 játékos esetén a játék egy igazi verseny, ahhoz, hogy az egyik állat meglátogathassa a másikat, a játékosnak kell az utakat kialakítania. Az ellenfélnek azonban hasonló az érdeke, a "saját" állatait egymással összehozni. Az nyer, aki állatait először segíti a találkozáshoz.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fejleszti a logikus gondolkodást és a szem-kéz koordinációt.

Ajánljuk 4 éves kortól.
Jellege logikai fajáték.
Miért hasznos? Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a figyelmet, koncentrációt, és a logikát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Melissa&Doug
Szín-, forma- és méretfelismerő, -válogató játék, mely a matematikai alapok elsajátítását segíti. Nincs is jobb módja ennek, mint ez a játék, színes, kiváló minőségi fa építőelemekkel, amik akár egymásba is illeszthetőek. Ismerd fel a színeket, formákat, és válogasd ki őket, majd helyezd a formakeretbe! Nagyszerű készségfejlesztő játék a legkisebbek számára!
RAKTÁRON
4.190 Ft 3.890 Ft
Gyártó/Márka: Melissa&Doug
Rendezd, építsd és hintáztasd a 6 világos, varázslatos színű fa építőelemet és a fejére állítható elefántot!
Az építőelemeket felhúzhatod a rúdra, majd álomba ringathatod az elefántot a félgömb alakú talp segítségével.
RAKTÁRON
4.690 Ft 3.990 Ft
Gyártó/Márka: Viga
A képek alapján kell a táblába helyezni a formákat. Jól megfigyelted melyik figura van az első sorban és melyik áll hátrébb? figyelj meg minden részletet!
MOST NEM ELÉRHETŐ
4.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?