Termékek Menü

Fülöp, a strucc savariai kalandjai

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.290 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. szeptember 23.
Gyártó/Márka: Kőszegi-Arbeiter Anita
Gyártó cikkszám: 9786158155021
Cikkszám: 9285-1
A szombathelyi írónő legújabb mesekönyve Szombathelyről szól. A strucc Vas megye címerállata. A kérdésre, hogy mégis mi köze a madárnak megyénkhez, keresi Fülöp is a választ a mesekönyvben. Tartsatok hát Vele, és ismerjétek meg a város történetét, számos helyi látványosság meglátogatása során. A könyv végére pedig azt is megtudhatjátok, hogy mit keres pont egy strucc Vas megye címerében.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Miközben próbálja felkutatni a rejtélyt, bejárja a várost, ismerkedik, meglepődik, ismereteket gyűjt – mindezt úgy, hogy mi olvasók észrevétlenül azonosulunk vele, közösen tanulunk. A magam részéről például olyannyira, hogy szeretnék elmenni Szombathelyre (ez eddig nem volt tervben, elnézést is kérek a szombathelyiektől), hogy megnézzem a szökőkutat, hogy szemügyre vegyem, tényleg nem mozdul-e az a szobrot, hogy bekukkantsak a levéltárba, majd megkeressem a Savaria múzeumot, ahol lehet, hogy majdnem iktatásba vesznek, hogy megkeressem azt a bizonyos sikátort, felszálljak a többé már nem közlekedő villamosra, végül: megtaláljam a címert. Ahol most is ott van Fülöp, ő, aki Afrikából futott el idáig – a strucc, aki tud guglizni.

Ajánljuk 3 éves kortól .
Jellege mesekönyv
Miért hasznos? Fejleszti a nyelvi készséget, a fantáziát, a képzelőerőt és a koncentrációt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Kőszegi-Arbeiter Anita
Csenge nagyon szereti a tündéreket, ezért anyukájával készítenek egy tündérkertet.
A kislány azt kívánja, hogy igazi tündérek költözzenek bele. És láss csodát, teljesül a kívánsága!
RAKTÁRON
2.290 Ft
Gyártó/Márka: Viga
Kiváló minőségű és valósághű festésű tűzoltóautó építhető össze részeiből.
A különböző darabokat az autó alapján elhelyezett farudakra kell helyezni helyes sorrendben.
ELŐRENDELHETŐ
2.790 Ft
Gyártó/Márka: Viga
Klasszikus, örökzöld játék, amely során a gyermek megtanulhatja a színeket és a formákat.
Strapabíró fa anyaga miatt gyermeke sokáig élvezheti a játék nyújtotta örömöket.
ELŐRENDELHETŐ
2.690 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?