Termékek Menü

Fedőnevek

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.390 Ft
Elérhetőség: ELŐRENDELHETŐ
A szállítás várható dátuma: 2021. február 08.
Gyártó/Márka: GémKlub
Gyártó cikkszám: 5999556750048
Cikkszám: 7262

A játékosok két csapatot alkotnak, melyek 1-1 tagja, a kémfőnökök birtokában vannak a megoldókártyának, a többiek csak az előttük kiterített 25 szókártyát látják. A kémfőnökök feladata, hogy rávezessék társaikat, mely lapok tartoznak hozzájuk, méghozzá úgy, hogy egy-egy szóval megpróbálnak minél több kártyára utalni egyszerre anélkül, hogy megneveznék őket.

Egyszerűnek tűnik, és az is – amíg ki nem próbálja az ember! Már egyetlen apró hiba is az ellenfélnek jelenthet pontot, ráadásul egy bérgyilkos is ólálkodik a közelben, aki könnyen véget vethet a szervezkedésnek!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Fedőnevek egyszerre komoly gondolkodást igénylő társasjáték és könnyed partijáték, amit bárki fél perc alatt megtanulhat.
Játszani könnyű, de jól játszani nehéz!

Ajánljuk 12 éves kortól
Jellege társasjáték
Miért hasznos? Fejleszti a kommunikációt, a logikát, megfigyelőképességet és a fantáziát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Dino
Az igen népszerű lóverseny társasjáték gyermek változata.
A játékosok megvásárolják a pónikat, majd a lószerszámokat.
Játékos formában tanulhatják meg a pénz értékét, és tölthetnek el egymás társaságában vidám perceket.
RAKTÁRON
6.390 Ft
Gyártó/Márka: Trefl
Boom Boom - A kutyák és macskák egy dinamikus családi játék, amelyben a készség, a fogékonyság és a jó reflexek kiszámításra kerülnek. A Boom Boom alatt a játékosok megpróbálják gyűjteni ugyanazon kutyák és cicák készleteit. Ugyanakkor mindenki cserél egy kezet a táblán lévő kártyákkal. A készlet felvétele után a játékos megszólal, hogy jelezze a feladat befejezését. Egyszerűen hangzik, de a játékosok ugyanazokat a kártyákat is kereshetik. A győztes az első olyan játékos, aki összegyűjti a megfelelő számú készletet
RAKTÁRON
6.290 Ft
Gyártó/Márka: Peaceable Kingdom

A kiscsibék kirepültek a tyúkólból....
Segítsetek a tyúkanyónak összeterelni a kiscsibéket és visszavinni őket a tyúkólba!

Forgass és lépj, számold meg, hány mezőt haladsz előre, és gyűjts össze azzal megegyező számú kiscsibét!
Játsszátok felváltva, de együttműködve!

ELŐRENDELHETŐ
6.790 Ft 5.390 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?