Termékek Menü

Engino physics master set

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
59.990 Ft
52.990 Ft
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
A szállítás várható dátuma: 2021. október 26.
Gyártó cikkszám: 5291664001587
Cikkszám: NTTD-ENGINOSTEM50
Az  új Engino építőjáték Discovering STEM - A fizika mestere készlet építőelemeiből gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy komplexebb formákat, építményeket. Az egyes Engino elemeket számtalan módon egymáshoz illesztheted, sőt némelyiket akár meg is növelheted. Keresd a különböző alakú és méretű műanyag építőelemeket az Engino csomagban és kombináld őket különböző módokon! Használd az építési útmutatókat vagy hagyatkozz a fantáziádra! Az online elérhető útmutatót akár 3D verzióban is megtalálod, amely megkönnyíti az alkotást. 
Menny.:db
További képek
Engino physics master set
Engino physics master set
Engino physics master set
Engino physics master set
Engino physics master set

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Az Inka nép a 15. században lépett a történelem színpadára. Minden versengő törzset leigáztak, és hatalmas birodalmat alapítottak, ami a mai Ecuador területétől a mai Chile középső területéig húzódott. A játékosok egy-egy korai kultúrájú törzs fejlesztésével kezdenek, amiket sikerre kell vezetniük. A településeiket és a városaikat a Dél-Amerikai Felföldön építik. A kereskedelmi árukat – halat, kokacserjét és tollat – igyekeznek minél jövedelmezőbben becserélni. Folyamatosan munkálkodnak az úthálózatok kiépítésén, és fejlesztik a harcművészeti szintjüket. Amikor az első törzseket sikerre vezették, átveszik a következő törzs vezetését, amit szintén addig fejlesztenek, míg elérik a legmagasabb szintet, mielőtt megkezdik a harmadik törzs fejlesztését.
RAKTÁRON
15.990 Ft 14.290 Ft
Gyártó/Márka: MK Toys

Ez a nagy méretű tűzoltósági kamion gyorsan tűzoltó állomássá alakukhat, így a baleset vagy tűzvész helyszínére érve kész is a főhadiszállás.
A szett tűzoltó autókat, tűzoltó rohamkocsit és helikoptert is tartalmaz. 
A kamion számos funkcióval rendelkezik, amelyek a mentés során hasznosak lehetnek. 
A főhadiszállás könnyedén visszaalakítható kamionná, hogy a következő helyszínre siethessen.

RAKTÁRON
15.590 Ft 9.990 Ft

 A készletben a mozdonyhoz két személyszállító vagon tartozik, a modellvasút első lépéseit kipróbálhatod ezzel a szettel.

12 darab pályaelemet tartalmaz, ami kb. három méternyi pálya megépítését teszi lehetővé.

A Pequetren vonatok eredetihez hasonló, részletgazdag kidolgozottságúak és aprólékos festéssel rendelkeznek.

A pályaelemek könnyen egymásba kapcsolhatóak, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát.

A mozdonyelemmel működik, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak.

  • 1 db mozdony
  • 2 db személykocsik
  • 12 db íves pályadarab
  • Pályahossz 2,9 méter
  • A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.

RAKTÁRON
14.990 Ft 11.890 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?