Termékek Menü

Ego társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.990 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. június 23.
Gyártó cikkszám: 5900511017649
Cikkszám: 10582

Az EGO társasjáték során minden csak egyetlen dologról szól: rólad+! A véleményedről, a kedvteléseidről, mindarról, ami téged érdekel. Mennyire ismered önmagad? Mennyire ismered a többieket? És ők mennyire ismernek téged? A játék során kérdéseket kell megválaszolnod, és meg kell tippelned a többiek válaszát. A jó tippekért pont jár. Az EGO társasjáték egyszerű, kommunikatív, az EGO társasjátékot mindenki játszhatja.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ajánljuk 14 éves kortól
Játékosok száma 2-6 fő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Vajon mennyire ismered a családtagjaid, barátaid? A Kamu detektor társasjáték minden fordulójában helyezd az ujjad a hazugságvizsgálóra és így válaszolj a kérdésekre! A szerkezet jelezni fogja, hogy igazat, vagy valótlant válaszoltál. Ha hazugságon kapott, elveszítesz egy életet! Az a játékos nyer, akinek marad élete.

RAKTÁRON
9.990 Ft
Gyártó/Márka: GémKlub

A játékban szebbnél szebb kártyákat kapnak a játékosok. A kezdőjátékos választ egyet a kezében tartott kártyák közül, és mond róla valamit: a lényeg, hogy ne legyen túlságosan egyértelmű az utalás. Ezután a többi játékos is választ egy lapot a sajátjai közül, majd összekeverik a lent lévőket, és megpróbálják kitalálni, vajon melyik lehetett az eredeti, kezdő kártya. A siker persze egyáltalán nem garantált – érdemesebb inkább a megérzéseinkre és az empátiánkra hagyatkoznunk. De vajon ismerjük eléggé a másikat? Vajon tudjuk, mi jár a fejében…?

A Dixit ettől megunhatatlan – merőben más élményt nyújt egymást jól ismerő baráti társaságok, mint családok vagy akár kollégák számára, de ismerkedéshez, csapatépítéshez is remek választás! Nem véletlen, hogy 2010-ben a legrangosabb nemzetközi társasjátékdíj, az Év játéka győztese lett!

RAKTÁRON
9.990 Ft 8.990 Ft
Gyártó/Márka: Hasbro

Tabu társasjáték az egész családnak, baráti társaságoknak! Feladat a kártyán szereplő szó körülírása úgy, hogy társaid kitalálják, de vigyázz, a tabu szavak tilosak és az időre is figyelni kell! Szókincs, fantázia és gyorsaság, ha ezeknek a birtokában vagy, tiétek a győzelem! Ha kimondod a tiltott szót, ellenfeleid megnyomják a dudát és a kártya érvényét veszti. A játék több módon játszható, a játékváltó kocka segítségével.

RAKTÁRON
10.490 Ft 9.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?