Termékek Menü

Chicken love

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.190 Ft
3.690 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. szeptember 23.
Gyártó/Márka: GémKlub
Gyártó cikkszám: 3770000904451
Cikkszám: 6374

Felkel a Nap, kukorékolnak a kakasok!
A kakasok szerint, aki korán kel, kukacot lel, továbbá biztosan elnyeri választottja kegyeit is!

Készüljetek fel a vadászatra, keressétek a legméltóbb gilisztákat, hogy elnyerjétek a tyúkok gazdaságában választottatok kegyeit.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Pofonegyszerű és villámgyors játék kicsinek és nagyoknak egyaránt!
Szuperül fejleszti a memóriát, illetve a gyorsaságot és megfigyelőképességet.

Ajánljuk 7 éves kortól
Jellege társasjáték
Miért hasznos? Fejleszti a megfigyelőképességet, gyorsaságot és a memóriát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó

"Magad azzal ékesíted, ha elmédet élesíted."

Az Agytorna-sorozat az idősebbek mentális képességeinek frissen tartását tűzte ki célul: a témakörök egyre nehezedő feladataira érdemes mindennap időt szakítani, így elkerülhető a feledékenység, szétszórtság és más, bosszantó tünetek.

RAKTÁRON
2.990 Ft 2.224 Ft
Gyártó/Márka: Smart Games

Alakítsd át a formákat 3D-ből 2D-be! Sikerül kitölteni a teret? Válassz egy feladványt és töltsd ki a teret a megadott elemekkel! Helyezd el a feladvány szerinti fix pontokat a táblára és a megmaradt elemekkel terítsd be a teret. Forgasd, gondolkozz, próbáld! Ha segítségre van szükséged, a hátulján megtalálod a megoldást.

ELŐRENDELHETŐ
3.590 Ft
Gyártó/Márka: Smart Games

Válassz egy feladványt és töltsd ki a teret a megadott elemekkel! Helyezd el a feladvány szerinti fix pontokat a táblára és a megmaradt elemekkel terítsd be a teret. Forgasd, gondolkozz, próbáld! Ha segítségre van szükséged, a hátulján megtalálod a megoldást.

RAKTÁRON
3.590 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?