Termékek Menü

Century - A kelet csodái Piatnik

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
13.990 Ft
12.990 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
A szállítás várható dátuma: 2021. október 26.
Gyártó cikkszám: 9001890798245
Cikkszám: NTTD-PIATNIK798245
Century - A kelet csodái a Piatniktól Évszázadokkal ezelőtt a jövedelmező fűszerkereskedelem arra kényszerítette a világ virágzó országait, hogy alternatív útvonalakat fedezzenek fel ezen értékes áruk forrásaihoz. A nemzetek tengerre keltek, hogy felkutassák az egzotikus földeket. Ez a kutatás vezetett a híres Fűszer-szigetek felfedezéséhez, ahol a világ legértékesebb fűszereit találták. Ezek a fűszerek többet értek, mint a súlyuk aranyban és néhányuk csak ezeken a szigeteken volt megtalálható. A felfedezések további expedíciókhoz, még nagyobb versenyhez és végül háborúhoz vezettek. Ez a korszak a Felfedezések kora nevén vált ismertté. Itt, a jólét és a lehetőségek idejében találod magad, tengeri utazóként, aki ezeket az egzotikus csodákat keresi. Mint nemzetedet képviselő kereskedő és vállalkozó, a régió irányítására törekszel, hogy tiéd legyen a dicsőség és a haszon
Menny.:db
További képek
Century - A kelet csodái Piatnik
Century - A kelet csodái Piatnik
Century - A kelet csodái Piatnik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Saját árnyékszínházat készíthetsz ezzel a kreatív játékkal. A színház és a szereplők előkészítése a műsorhoz nagyon egyszerű így sokkal több időd marad kitalálni mit is adj elő szereplőiddel. A szett mindent tartalmaz amihez szükséged lehet hogy saját árnyékszínházad legyen. Tartalma:  1 kartonból  összerakható színhzáz 1 fényátersztős lap  6 fekete karton lap amiből 4-5 előre kivágot szereplő készült 28 fa pálcika 5 LED fénysor kapcsolóval (a termék elemeket nem tartalmaz) 1 mintás cerlux  leírás
RAKTÁRON
12.990 Ft 10.990 Ft

A Piatnik Catan - A hódítók legendája társasjáték nem játszható önállóan! A játkhoz szükséged lesz a Catan Telepesei alapjátékra, valamint a Catan Lovagok és Városok Kiegészítőre is!

CATAN felfedezése után száz évvel Catan szabadságát és függetlenségét veszélyezteti az óvilág egy nagyhatalmú országa .

A Hódítók Legendája három jelenetében átélhetitek CATAN történelmének ezt a korszakát. CATAN északi területeit megtámadja egy erőteljes hadsereg, azzal a céllal, hogy meghódítsa CATAN szigetét. A catani haderő parancsnokaiként meg kell akadályoznotok CATAN megszállását, és el kell űznötök a barbár hódítókat CATAN szigetéről!A Hódítók Legendája” nyújtotta játékélményetek akkor lesz teljes, ha a 3 jelenetet az átvonuló történetnek megfelelő játékkonstellációval játsszátok. Minden jelenet egy részlete CATAN történelmének.

RAKTÁRON
12.990 Ft 11.990 Ft

3 dimenziós puzzle a Harry Potter kedvelőknek.

Olló és ragasztó nélkül összeállítható.

Felállított méret:45 x 32,5 x32,5 cm.

RAKTÁRON
12.990 Ft 11.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?