Termékek Menü

Brainbox - Állatok

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.990 Ft
4.490 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2019. július 23.
Gyártó/Márka: Gigamic
Gyártó cikkszám: 5025822936028
Cikkszám: 936028

Szereted az állatokat? Ebben a nagyszerű kis játékban ismerkedj és játssz velük. Melyik földrészen élnek a vörös óriáskenguruk? Hol bújik meg a kölyökkenguru? Figyeld meg a képet, és válaszolj a kérdésekre.


 
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ezt a játékot egyedül vagy akár társasjátékként is lehet játszani. Húzz egy képet. Tanulmányozd míg a homokóra le nem telik. Fordítsd meg a képet, és válaszolj a kérdésekre. Ha minden kérdésre helyesen válaszoltál tartsd meg a kártyát. Ha nem (több játékos esetében) add tovább a kártyát, dobj a dobókockával. Társad azt a kérdést teszi fel, amelyik szám szerepel a dobókockán. (Ha 2-est dobtál, a 2-es kérdést teszi fel) Helyes válasz esetén tartsd meg a kártyádat, Hibás válasz esetén tedd vissza a kártyát a BrainBox dobozba. Az nyer, aki a legtöbb kártyát összegyűjti.


 

Ajánljuk 8 éves kortól
Jellege 1 vagy több személyes játék
Miért hasznos? Fejleszti a memóriát, a logikai képességet, a kombinációs készséget, és a probléma megoldó képességet is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: GémKlub

Egy kártyajáték, amelyben a két játékosnak egy-egy dinasztia fejeként kell a civilizációját három korszakon át vezetni. Minden korszakban öt fenséges épületet emeltetünk, amelyek közül korszakonként csak egy élheti túl a birodalom hanyatlását, hogy a következő alapját képezze. Bölcsen kell dönteni, mert az elutasított építészek a vetélytársnak, a szomszéd civilizáció fejének is megmutatják terveiket!

ELŐRENDELHETŐ
4.490 Ft 4.190 Ft
Gyártó/Márka: Goki

Ha a játékot 1 játékos játsza, úgy kell kialakítani az utat, hogy a mintakártyán szereplő mindkét állat pár megtalálja az utat egymáshoz. Ez nagyon bonyolult tud lenni, hiszen minden egyes puzzle-darabnál úgy kell gondolkozni, hogy a másik állatpár útját ne zárjuk el.

2 játékos esetén a játék egy igazi verseny, ahhoz, hogy az egyik állat meglátogathassa a másikat, a játékosnak kell az utakat kialakítania. Az ellenfélnek azonban hasonló az érdeke, a "saját" állatait egymással összehozni. Az nyer, aki állatait először segíti a találkozáshoz.

ELŐRENDELHETŐ
4.390 Ft
Gyártó/Márka: Smart Games
Tedd próbára parkolási tudásod, az új 60 feladványos Parkologikában!
Ebben az egyedi következtetős játékban a játékosnak meg kell találnia hogy mely autó, hol parkol s feladványban megadott nyomok és utasítások segítségével. Szabálytalanul parkolni TILOS!
ELŐRENDELHETŐ
4.290 Ft
Fogyasztó Barát