Termékek Menü

Bolt vs. webshop

 

Amióta elindítottuk webáruházunkat folyamatosan érkeznek hozzánk a kérdések, hogy akkor most a weben rendeljek, vagy bemenjek hozzátok a boltba?

 

 

Segítségképpen összegyűjtöttem néhány érvet:

 

Érvek a webáruház mellett

Bármikor, bárhonnan elérhető

Ha van egy pár nyugis perced a munkahelyeden, vagy amíg a gyerekre vársz a suli előtt esetleg este amikor a gyerek már alszik, a párod meg éppen tusol… Direkt úgy építettük az oldalt, hogy okostelefonról és tabletről is működjön.

Még több akció

Egy webáruház üzemeltetése sokkal olcsóbb, mint egy belvárosi üzleté, azt pedig semmiképpen nem akarjuk, hogy a webáruház „fizesse meg” az üzlet fenntartását. Bár az üzletben is igyekszünk kedvező árakat biztosítani, de azért webáruházunkban sokkal több akcióra van lehetőségünk.

Gyors és ingyenes átvétel

A webáruházak legnagyobb hátránya a szállítási költség, ezért nem éri meg kis értékben rendelni. Ha személyesen veszed át rendelésed, ez természetesen nálunk nem terhel. Előre összekészítjük a csomagodat, megírjuk a számlát, és soron kívül átveheted üzletünkben rendelésed. Az egész csak pár perc, akár úton hazafelé, vagy ebédszünetedben is beugorhatsz.

Maximális kényelem

Ha nem jársz a belvárosban, vagy ha olyan az életritmusod, hogy nyitvatartási időben nem érnél ide, de mégis szeretnél valami értelmes játékot, rendeld kiszállítással. Ahogy neked a legjobban megfelel. Kérheted a lakásodra, munkahelyedre, bármelyik postára vagy Posta Pontra. Ha Posta Pontra rendeled, akkor akár hajnali háromkor is átveheted a csomagot, mondjuk egy általad kiválasztott benzinkúton.

Érvek az üzlet mellett

Segítünk

Tudod jól, hogy nálunk a „Segíthetek?” kérdés nem csak egy kitűző szöveg. Ha tanácsra van szükséged, hogy a legjobb játékot válaszd, ránk mindig számíthatsz. Nálunk jobban senki nem ismeri az értelmes játékokat ebben a városban.

Sokkal nagyobb a választék

Bár folyamatosan dolgozunk rajta, de szinte biztos, hogy mindig lesznek olyan termékeink, amik még nem kerültek fel a webshopba. Jelenleg neten keresztül alig árukészletünk egynegyede érhető el, vagyis ha a teljes választék érdekel, mindenképpen érdemes bejönnöd az üzletbe.

Mert itt jó nézelődni

Webshop ide vagy oda, azért egy üzlet hangulatát semmi nem adja vissza. Ha bejössz, akkor itt a játékokat megfoghatod, megnézheted, sokat ki is próbálhatsz, megbeszéljük a tapasztalatokat, az eddigi visszajelzéseket. Infókat szerezhetsz gyermek programokról, játszóházainkról, és rengeteg pletykánk is van az ovikról, iskolákról.

Ez a biztos

Az üzlettel is rendelkező webáruházaknak, így a mienknek is a frissítése szakaszos. Vagyis az van biztosan készleten, amit éppen a kezedben fogsz, de ha úgy rendelsz valamit, akkor lehet, hogy valaki éppen abban a pillanatban viszi kifelé a boltból, amikor az elküldésre kattintasz.

Egyedi kívánságok

Az üzletben minden kívánságot igyekszünk teljesíteni. Ha esetleg valamit mégsem találnál meg üzletünkben azt igyekszünk beszerezni, ha egyedi gravírozásra, ajándék tárgy emblémázásra (bögre, egérpad, puzzle, stb.) lenne szükséged azt is megoldjuk.

Viszont akár a boltot akár a webáruházat választod, abban biztos lehetsz, hogy nálunk csak értelmes és szórakoztató játékokat találsz, de azt a bébitől a kamaszkorig, sőt játékos felnőtteknek is tudunk mit ajánlani.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír bolt
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?