Termékek Menü

Boldog Lazac

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.190 Ft
3.890 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. június 23.
Gyártó cikkszám: 5999566840234
Cikkszám: 10684

Nagyon könnyen tanulható, egyszerű kártyajáték, melyben a cél, hogy Neked fogyjanak el legelőször a kártyáid! Mindenki egyszerre olvassa fel a kártyáján lévő feladványt (ökölpacsi, helycsere, „adj egy ötöst”), ha két társadnak egyforma a feladata, gyorsan végrehajtják és dobhatják is el a kártyát. Az nyer, aki előbb szabadul meg az összes kártyájától. Szórakoztató, gyors partijáték, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

Nagyon könnyen tanulható, egyszerű kártyajáték, melyben a cél, hogy Neked fogyjanak el legelőször a kártyáid! Mindenki egyszerre olvassa fel a kártyáján lévő feladványt (ökölpacsi, helycsere, „adj egy ötöst”), ha két társadnak egyforma a feladata, gyorsan végrehajtják és dobhatják is el a kártyát. Az nyer, aki előbb szabadul meg az összes kártyájától. Szórakoztató, gyors partijáték, kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A játékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb partijáték kategóriában.

A játék tartalma: 72 db kártya, játékszabály, Boldog Lazac táska

Ajánljuk 6 éves kortól 99 éves korig.
Jellege Gyors, szórakoztató partijáték,
Miért hasznos? Fejleszti a megfigyelési, észlelési képességeket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Gyártó/Márka: GémKlub

Figyelj és készülj fel a sok nevetésre. Az 55 lap közül válassz bármely két lapot és keresd gyorsan az azonos képeket.Vajon ki találja meg előbb?

5 különböző játék egy dobozban! A Dobble pörgős, szórakoztató és nagyon izgalmas. Gondolkodj, fedezd fel a relációkat és azonosságokat. Az 55 kerek lap tele van változatos, színes képekkel. / Kalapács... nem inkább napszemüveg... vagyis kaktusz...! A Dobble alapszabálya pofon egyszerű: az 55 lap közül bármely kettőt kiválasztva csak egyetlen azonos képet láthatunk. Ki találja meg először?

RAKTÁRON
5.390 Ft
Gyártó/Márka: GémKlub

Figyelj és készülj fel a sok nevetésre. A 30 lap közül válassz bármely két lapot és keresd gyorsan az azonos képeket.Vajon ki találja meg előbb?

5 különböző játék egy dobozban! A Dobble pörgős, szórakoztató és nagyon izgalmas. Gondolkodj, fedezd fel a relációkat és azonosságokat. A 30 kerek lap tele van változatos, színes képekkel különböző állatokról. 
A Dobble alapszabálya pofon egyszerű: a 30 lap közül bármely kettőt kiválasztva csak egyetlen azonos képet láthatunk.
​Ki találja meg először?

RAKTÁRON
5.390 Ft

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Kensho

Splash! - Valaki belepottyant a vízbe?

Hűha! Éppen most dőlt össze a torony és ezzel az egyik játékos egy lépéssel közelebb került a győzelemhez.
Először azonban meg kell építeni a tornyot darabról darabra úgy, hogy a forma vagy a szín megegyezzen.
Járj túl a játékostársad eszén és válassz egy olyan darabot, amellyel romba döntik a tornyot!

RAKTÁRON
3.990 Ft 2.790 Ft
Gyártó/Márka: Kensho

Készen állsz, hogy kiszínezz és életre kelts egy fekete-fehér képet?
Ha igen, akkor kezdj neki! 
A Speed Colors társasjáték az emlékezőtehetség játéka, ahol minél pontosabban kell egy-egy kártyát kiszínezni. A játékosoknak memorizálni kell a kártyájukat, majd amikor megfordítják, ugyanazt fogják látni, csak fekete-fehérben.

Minél gyorsabb és pontosabb vagy, annál több pontot kapsz. 

RAKTÁRON
3.990 Ft
Gyártó/Márka: GémKlub

Cica, pizza, taco, gida, sajt - jól tartsátok észben ezt az öt szót. Amint az egyik kártya megegyezik a kimondott szóval, minél gyorsabban rá kell csapnotok a központi paklira. Aki a leglassabb volt, az kapja a paklit. Az lesz a győztes, aki előbb megszabadul a lapjaitól. De vigyázzatok! Az agytekervényeitek nem mindig tudnak úgy forogni, ahogy szeretnétek. Játékidő: 10 - 30 perc.

ELŐRENDELHETŐ
3.990 Ft 3.590 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?