Termékek Menü

BÓBITA TIPP - Archelino, ahol Noé gyűjti az állatokat

 

Segíts Noénak, hogy minden állat a helyére kerüljön!

 

Épül a bárka, Noé összegyűjtötte már az állatokat, de jajj! Ki, hol fog ülni? Mi van akkor, ha a zebra ragaszkodik hozzá, hogy beszélgethessen a vízilóval, de az oroszlán biztosan nem akar sem a bárka elejére, sem pedig a végére ülni, a kenguru pedig haragban van a pandával ezért közéjük biztosan ültetni kell valakit. Segíts Noénak, hogy minden állat a helyére kerülhessen! Nem könnyű feladat, de ha odafigyelsz, és okosan gondolkozol, sikerülni fog!

 

 

Ha szoktatok BÓBITA Játszóházba járni, akkor biztosan találkoztatok már ezzel a játékkal. A játékban 60 feladvány található 4 különböző nehézségi szinten. Az első feladatok a megfigyelő képességet, koncentrációt teszik próbára, és már 4 éves kortól érdemes őket megpróbálni, de az utolsó, legnehezebb feladatok még egy felnőtt logikájának is kihívást jelentenek! A kiváló minőségű fa állatkák tökéletesek szerepjátékokhoz, "állatkertezéshez", "cirkuszozáshoz" is.

A játék üzletünkben és webáruházunkban is elérhető,

itt tudod megnézni, és ide kattintva egyből kosárba is teheted:

 

A képre kattintva le tudod tölteni nagyobb méretben a játékszabályt!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?