Termékek Menü

BÓBITA Játékbolt

BÓBITA Belvárosi Játékbolt és Fejlesztő Központ

Az értelmes játékok szakáruháza

 

Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntek 8:30-16:30 Szombaton 8:30-12:30

Telefon: +36 20 26 55 888 <> E-mail: fejleszto@bobitajatek.hu

Cím: 9700 Szombathely, Fő tér 24. (Belső Uránia udvar)

GPS koordináták: 47°13'55" (47.2320348) 16°37'23" (16.3231128)

Megközelítés:

Üzletünk Szombathely belvárosában, a Fő térről nyíló Belső Uránia udvar, vagy más néven Mediterrán udvar elnevezésű bevásárlóudvarban található. A Fő téren sétálva a 24. házszám kapualján keresztül a pizzaszelet bár és a pénzváltó-zálogház között lehet megközelíteni. A bevásárló udvar, és így üzletünk is megközelíthető az Uráni udvar felől is. A hamburgerező melletti bejáraton áthaladva kissé balra, szemben található játékboltunk a volt függönybolt mögött, a Korrekt Klub alatt, az átjáróban. Gépkocsival érdemesebb a térképen is látható parkolók valamelyikében megállni. Talán a legegyszerűbb a Király utca 3. hátsó udvarán parkolni, mely egy viszonylag szűk kapualjon keresztül a kávézó-sütiző és a telefonos bolt között közelíthető meg. A másik két parkolóba a legkönnyebben a Kőszegi utca - Mártírok tere útvonalon a Nagyszállónál  lehet bejönni. GOOGLE térkép

Fényképek a megközelíthetőségről (kattintásra megnyílik a galéria):

 

5+1 érv, hogy miért éri meg a BÓBITA Játékboltba betérni

 

1.) Mert nálunk tuti a legjobb játékokat találod! Túl pici ahhoz az üzletünk, hogy buta, semmirevaló játékokat tartsunk. Nálunk csak többszörösen kipróbált, garantáltan szórakoztató játékok vannak, amelyek nem utolsó sorban fejlesztik is a csemetéket. Ha olyan játékot keresel ami nem csak percekre köti le a gyermeket, amit nem csak azért akar, mert éppen a tévében reklámozzák, akkor hozzánk kell jönnöd.

2.) Mert nálunk személyre szabott kiszolgálást kapsz. Nálunk a SEGÍTHETEK? nem csak egy kitűző. Ha néhány alapinformációt (életkor, fiú vagy lány, stb.) elárulsz a megajándékozandó gyermekről, biztosan tudunk ajánlani olyan játékokat amiből már csak választanod kell. Akár tehetséggondozás, akár felzárkóztatás, akár csak az értelmes szórakoztatás a célod biztosan tudunk segíteni, tanácsot adni.

3.) Mert specialistái vagyunk a "Már mindene megvan a nagytesóktól" esetnek. :) Több olyan márkát, játékcsoportot forgalmazunk amit csak nálunk találsz meg, vagy legalább is a környéken mi vagyunk a kiemelt forgalmazók. Folyamatosan keressük azokat az újdonságokat amik a nagytesóknak még nem lehetnek meg.

4.) Mert igyekszünk teljesíteni egyedi kívánságaidat is. Ha valami konkrétat keresel, amit éppen nem találsz, de beszállító partnereink forgalmazzák, akkor megrendeljük.

5.) Mert hozzánk jó bejönni. Itt a játékokat megfoghatod, megnézheted, sokat ki is próbálhatsz, megbeszéljük a tapasztalatokat, az eddigi visszajelzéseket. Infókat szerezhetsz gyermek programokról, játszóházainkról, és rengeteg pletykánk is van az ovikról, iskolákról.

+1.) Mert nálunk reális áron tudsz vásárolni. Itt gagyit nem találsz, a jó minőséget pedig megfizethető áron kapod. Ha tagja vagy a BÓBITA Klubnak az amúgy sem magas árainkból további kedvezményt is kapsz!

 

TOVÁBBI HASZNOS INFÓK A BÓBITA JÁTÉKBOLTTAL KAPCSOLATBAN:

2015. 11. 26. 11:11:39
Játékaink, korosztályok szerint Üzletünkben főként olyan játékokat találsz amelyek gyermeked képességeit, tudását, fejlődését segítik elő, és természetesen nem utolsó sorban szórakoztatnak. Összeszedtük korosztályok szerint, hogy mely életkorban mivel játszanak legszívesebben a gyermekek, mik azok a játékok amik életkori sajátságaiknak leginkább megfelelnek, kiemelve azokat a főbb márkákat amelyeket üzletünkben megtalálsz.
2016. 01. 19. 15:32:57
PixelHobby

Egy kicsit olyan mint a puzzle, vagy a mozaik, egy kicsit olyan mint a keresztszemes hímzés. Ugyanúgy képet tudsz vele készíteni, mint a homokszórós technikával, de talán leginkább a pötyire hasonlít, csak sokkal, sokkal kisebbek az elemek... Tudj meg mindent a PixelHobbyról!

2014. 10. 08. 16:48:42
BÓBITA Klub

A BÓBITA Klub a BÓBITA Játékbolt programjának a megnevezése. A BÓBITA Klub programmal elsősorban azokat a szombathelyi, szombathely környéki szülőket, nagyszülőket szeretnénk megtisztelni, akik egyetértenek üzletünk filozófiájával, részt vesznek azon rendezvényeken ahol a BÓBITA Játszóház megjelenik és/vagy visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük őket üzletünkben. A BÓBITA Klub ingyenes és önkéntes. A program Általános Feltételeit itt találod.

2014. 10. 09. 17:40:53
Bolt vs. webshop

Amióta elindítottuk webáruházunkat folyamatosan érkeznek hozzánk a kérdések, hogy akkor most a weben rendeljek, vagy bemenjek hozzátok a boltba? Segítségképpen összegyűjtöttem néhány érvet pro és kontra.

Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?