Termékek Menü

Banana Joe társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.390 Ft
7.290 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. március 04.
Gyártó/Márka: REGIO
Gyártó cikkszám: 8711808309906
Cikkszám: 10498

Szerezz meg minél több banánt Banános Joe-tól, a kismajomtól! A Banana Joe társasjáték egy kapzsi kismajomról szól, aki senkinek sem akar banánt adni. Az izgalmas akciójátékban egymástól, vagy a majomtól kell banánt szerezni. Viszont vigyázzatok, mert a kismajom nagyot tud ugrani, és elmenekül a sok finom érett gyümölccsel! Ha a banánt nem tudod az irigy kisállattól megszerezni, akkor a társaidtól is lophatsz, de vigyázz, tőled is elcsaklizhatják a gyümölcsöt! Kapd el a majmot, és gyűjts össze minél több banánt!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

 A Banana Joe társasjáték 2-5 játékos számára készült. Játékidő: 20 perc. 

Ajánljuk 4 éves kortól
Jellege társasjáték Játékosok száma:2-4 fő.
Miért hasznos? Fejleszti a finommotorikát és a megfigyelőképességet. Segít a kudarctűrés kialakulásában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Ez a könyv azért íródott, hogy valódi segítséget nyújtson a szülőknek abban, hogyan tudnak segíteni gyermeküknek a matematika tanulásban.

Sokszor a probléma gyökere az alapoknál van, ha ez bármelyik témakörnél hiányzik a gyermeknél, ez a könyv segít ebben! Emellett abban is kapaszkodót nyújt, hogyan magyarázza el a szülő, ha valamely témát nem érti a gyermeke. Nagy előnye még, hogy egyszerű a nyelvezete, könnyen érthető, hétköznapi stílusban fogalmaz, segít a felzárkózásban is. Sok szülő ír elő plusz feladatokat gyermekének (gyakorlásképp a hétvégére), ez a könyv útmutatót ad ebben is. A sikerélmény pedig garantált!

 

RAKTÁRON
5.990 Ft
Gyártó/Márka: Smart Games

Újabb 60 szuper feladvánnyal bővítheted az Útzár játékot, ha már eléjétől a végéig többször megcsináltad a feladványokat. De most kibővül a játék egy újabb játékelemmel, melyen egy zöld rabló és egy rendőrautó szerepel. Válaszd ki a feladványt és kezdődhet az őrült hajsza! A játék csak az Útzár alapjátékkal együtt játszható!

RAKTÁRON
7.190 Ft 5.990 Ft
Gyártó/Márka: Smart Games
Rajtad áll megvédeni az erődöt! Építsd fel a falakat a játéktáblára úgy, hogy az összes ellenséges katonát kizárod a városból, míg minden saját katonád a városfalon belül biztonságban van.
RAKTÁRON
7.190 Ft 6.090 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?