Termékek Menü

Asztali bébiforgó

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.590 Ft
3.390 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. október 28.
Gyártó cikkszám: 4892401015365
Cikkszám: 10368

Az állatos asztali bébiforgó minden gyerkőc figyelmét leköti. Ahogy a gyerekek megforgatják a játékot, az csörögni kezd, de az asztaltól nem mozdul el a tapadókorongnak köszönhetően. Méretek: 12 x 14 x 20 cm.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kiválóan fejleszti a finommotorikát, a megfigyelőképességet és a szem-kéz koordinációt.

Ajánljuk 6 hónapos kortól
Jellege bébi játék
Miért hasznos? Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a finommotorikus képességeket és a megfigyelőképességet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Hang - és fényeffekusokkal gazdagított játék, objektív része mozgatható, minek hatására az hangokat ad ki. A kamera váltakozó betekintőablakkal van ellátva, melynek képei a gép gombjának megnyomásával bukkannak elő. A vakuja sárgán villog fotózás közben.

RAKTÁRON
3.390 Ft 2.790 Ft
Gyártó/Márka: Clementoni

Minden kisgyerek próbára teheti magát az archeológus szerepben ennek a nagyszerű régészeti játéknak a segítségével, amelyben egy őskori Piranha hal maradványait kell kiásni és összeállítani.
A játék a gipsztömbben rejlő leletek feltárásával kezdődik, és amint megvannak a csontok az útmutató segítségével összeállíthatják maguknak a teljes csontvázat, ami a különleges anyagának köszönhetően fluoreszkál a sötétben.
Az Archeofun készlet segítségével a gyerekek belekóstolhatnak az archeológusok munkájába, és szert tehetnek egy mutatós őskori csontvázra is.

Tartalma:
- Összerakható Piranha csontváz
- Ásatási csomaggal
- Fluoreszkáló műanyagból
- használati útmutatóval

RAKTÁRON
3.390 Ft 2.990 Ft
Gyártó/Márka: Stragoo

3 egyező kártya egy sorban - ez a Tripolo, a jó megfigyelésen alapuló kártyajáték.
Mérd össze megfigyelőképességedet a versenytársakkal, és minél gyorsabban szabadulj meg kártyáidtól!

Alakíts ki Tripolokat szín, ábra és betű alapján. Bárhová, ahol 2 hasonló kártya van, tedd hozzá a kezedből a megfelelő, harmadik kártyalapot, hogy "TRIPOLO"-t alakíts ki - 3 azonos lap egy sorban vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan!
Reagálj gyorsan, hogy te legyél az első, aki megszabadul minden kártyájától!

Vízálló jellege miatt ajánljuk nyaralásokra, strandra is!

RAKTÁRON
3.390 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?