Termékek Menü

Agytorna!, LOGICO Primo csomag középsősöknek!

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
11.360 Ft
10.415 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. június 23.
Gyártó/Márka: Tessloff Babilon
Cikkszám: LGCS08
Élesítsd elmédet különféle logikai feladatokkal! A LOGICO Primo Agytorna! csomagja olyan füzeteket tartalmaz, melyekkel a középső csoportos óvodások tudását tudjuk fejleszteni, illetve ezen füzetek segítenek nekik egyszerűen elsajátítani a logikus gondolkodás alapjait.

  AJÁNDÉK: A csomag egyik füzetét féláron adjuk! 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A füzetcsomagból tegyél egy feladatlapot a LOGICO Primo tábládba, majd a lapon leírt, lerajzolt szabály alapján húzd a színes korongokat a megfelelő válaszhoz! Ha készen vagy, fordítsd meg a lapot és ellenőrizd le, hogy minden korong jó helyre került-e.

A csomag 4 db LOGICO Primo feladatcsomagot tartalmaz, illetve a LOGICO Primo táblát!

A csomaghoz tartozó feladatfüzetek:

1. Első logikai játékom
2.
Koncentráció és logika
3. Logikai játékok

4. Figyeld meg, mondd el

Ajánljuk 4-5 éves korosztálynak, fiúknak és lányoknak egyaránt.
Jellege 4 db füzet 16 db-os LOGICO fejlesztő feladatlapokkal, 1 db LOGICO Primo tábla.
Miért hasznos? A hasonló témakörű füzetekkel teli csomagnak köszönhetően sokféle feladatot tudnak kipróbálni a gyerekek. A gyermeki élet színterei egymás után után tárulnak fel a feladatlapok használata során, és ezeknek a jól ismert helyszíneknek a segítségével számtalan logikai feladat nyújt kihívást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: LOGICO

Játszottál már a Logicoval? A színes Logico keret az összes Logico Primo feladatcsomaghoz használható. Válassz egy feladatot, tedd a keretbe és indulhat a játék.


 
ELŐRENDELHETŐ
3.990 Ft 3.790 Ft
Gyártó/Márka: LOGICO

Ismerd meg a körülötted lévő világot! A LOGICO Középsős vagyok! csomag a középső csoportos óvodások tudásszintjéhez illeszkedő csodálatos fejlesztő játék. A csomagba összeszedtük több olyan LOGICO feladatlapot, amelyek a középsősöknek segítenek egyszerűen eligazodni az őket körülvevő világban.

MOST NEM ELÉRHETŐ
13.440 Ft 11.990 Ft
Gyártó/Márka: Tessloff Babilon
A LOGICO Primo fejlesztő játék ÚJ feladatcsomagjában gyermeked élesítheti elméjét különböző feladatok segítségével - azonos mennyiségek, számlálás 1-től 6-ig, hiányzó képek, számlálás 5-től 10-ig, "Több vagy kevesebb?" .....
MOST NEM ELÉRHETŐ
1.890 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?