Termékek Menü

A tiltott sziget

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.590 Ft
6.790 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. november 30.
Gyártó cikkszám: 5999566840036
Cikkszám: 10587

 Tiltott Sziget az Ősök rég eltűnt birodalmának félreeső zuga volt. A legenda úgy tartja, itt tartották a négy szent kincset, melynek segítségével irányítani lehetett a négy őselemet. Hogy megvédjék ezeket a felbecsülhetetlen értékű kincseket, a szigetet úgy tervezték, hogy elsüllyed, ha betolakodók lépnek a területére.

Vajon a te csapatod lesz az első, aki átlépi a sziget határait, megszerzi a kincseket, és ki is jut élve?

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Tiltott Sziget Matt Leacock díjnyertes kooperatív társasjáték, amiben a túlélés csak közös erővel, ügyes és határozott döntésekkel sikerülhet, hisz a lábad alatt lévő sziget folyamatosan süllyed. Versenyezz az idővel és a természet elemeivel, szerezd meg a kincseket, mielőtt a hullámok elnyelik a szigetet!

Ajánljuk 10 éves kortól
Jellege társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Kensho

Nagyszerű beszéd -és memória fejlesztő játék. Találj ki a kártyák segítségével egy történetet. Ha megszólal az elefánt fordítsd le a kártyákat és mondd vissza, hogy mik voltak a kártyákon a felhúzás sorrendjében.

RAKTÁRON
6.790 Ft 3.790 Ft
Gyártó/Márka: PATCH products
Gondolkodtató és mégis pörgős, izgalmas társasjáték az egész családnak!
RAKTÁRON
6.790 Ft 5.790 Ft
Gyártó/Márka: Peaceable Kingdom

A kiscsibék kirepültek a tyúkólból....
Segítsetek a tyúkanyónak összeterelni a kiscsibéket és visszavinni őket a tyúkólba!

Forgass és lépj, számold meg, hány mezőt haladsz előre, és gyűjts össze azzal megegyező számú kiscsibét!
Játsszátok felváltva, de együttműködve!

RAKTÁRON
6.790 Ft 5.390 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?