Termékek Menü

51 db-os fa vonatkészlet

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
12.990 Ft
11.990 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. március 04.
Gyártó cikkszám: 5999520233768
Cikkszám: 10644
Építsd meg saját vasút hálózatodat, helyezd el az épületeket, embereket és indulhat is a vonat az állomásról. A mozdonyhoz  a két kocsi mágnesesen kapcsolható.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Nagyon jó szerepjáték már 3 éves kortól!

Ajánljuk 3 éves kortól
Jellege Favonat készítő szett
Miért hasznos? Fejleszti a gyermek kreativitását, valamint a szem-kéz koordinációt, gondolkodását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Helyezd el a színes korongokat úgy a táblán, ahogy a feladványfüzetben látod. Figyelj, mert nem könnyű! Melyik helyre melyik korongot kell húzni? Mit csinálj, ha egy korong útban van? Hogy tudod félretenni? Jól figyeld meg a képet a feladványfüzetben és pontosan úgy helyezd el a korongjaidat, ahogy ott van. Ellenőrizd, hogy helyesen oldottad-e meg a feladatot!
 

 

ELŐRENDELHETŐ
9.990 Ft

A mágneses ceruza segítségével, a megfelelő számot oda kell húzni a tárgyakon található pöttyök alapján

 

RAKTÁRON
8.290 Ft
Gyártó/Márka: Melissa&Doug

Az ifjú hősök örömmel fognak segíteni a tűzoltóknak a létra felemelésében, a tömlő letekerésében. Ez a tűzoltó játékkészlet tartalmaz egy tűzoltó autót letekerhető tömlővel és felemelhető kosárral, továbbá 3 tűzoltó figurát, akik képesek vezetni az autót, bele tudnak állni a kosárba, sőt még a tömlőt is kézbe tudják venni. A tartós fából készült készlet kiváló „életmentő” szórakozást fog nyújtani éveken át gyermekének.

RAKTÁRON
7.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?