Termékek Menü

3D varázstábla, unikornis

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
3.490 Ft
Elérhetőség: 100 db raktáron
A szállítás várható dátuma: 2022. február 02.
Gyártó cikkszám: 5999566956348
Cikkszám: HPPL-HOP1001148-3

A világító varázstáblával izgalmas alakzatokat rajzolhatnak a gyerekek.

Fejleszti a kreativitást és a kézügyességet.

4 db neon színű filccel és sablonok segítségével alkothatnak. A csomaghoz tartozó törlőkendővel egyszerűen letörölhető a filc, így a gyerekek rögtön újra alkothatnak.   

A játék működéséhez 3 AAA  elem szükséges, a doboz az elemet nem tartalmazza. 

Menny.:db
További képek
3D varázstábla, unikornis
3D varázstábla, unikornis

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Quercetti

A Quercetti Montessori játékok készségfejlesztő hatásuknak köszönhetően nagyban hozzájárulnak a gyermek fejlődéséhez és akár már három éves kortól taníthatjuk őket játékosan a mindennapok során felmerülő dolgokkal. A Zöldségek és gyümölcsök oktatójátékban ötféle idegen nyelven ismertethetjük meg a zöldéseket és gyümölcsöket mindezt olyan játékos formában amelynek köszönhetően egy kis izgalmat is csempészhetünk a tanulásba. A játékot a szettben található kártyalapokkal, táblákkal és pötyi bábukkal kell játszani, minden helyes megfejtés után egy bábuval gazdagodhatunk.

  • Montessori zöldségek és gyümölcsök idegen nyelvű oktatójáték

  • 2db gyümölcsös kártya

  • 2db zöldséges kártya

  • 8db gyümölcs kártyalap

  • 8db zöldséges kártyalap

  • 3db lemez

  • 56db pötyi bábu

  • 1db használati útmutató

RAKTÁRON
3.490 Ft 2.690 Ft
Gyártó/Márka: Clementoni

Érdekel a világűr? Fedezd fel a végtelent és tanulj meg minél több érdekességet az univerzumról a Clementoni - Bolygók és üstökösök készlettel! Less bele az űrhajósok életébe hogy megtudd, milyen izgalmakat rejt a munkájuk. A készletben mindent megtalálsz amire szükséged lesz, a részletes útmutató pedig segít hogy könnyedén, lépésről lépésre haladhass. 

RAKTÁRON
3.490 Ft 2.490 Ft
Gyártó/Márka: Kensho

Színeket és szimbólumokat összepárosítani nem nagy dolog – gondolod Te!

A lapok kör alakúak, a játék lényege pedig, hogy a kártyákból párokat alakítsunk ki – amelyek megegyeznek a szabályban megfelelő feltételekben. A párosító kártya belső körének ábráját vagy színét a többi felfordított kártya bármelyikének külső körén található ábrájával vagy színével kell egyeztetni. Mindezt ráadásul úgy, hogy a párosító kártya külső körének ábrájának vagy színének szintén meg kell egyeznie a párosítandó kártya belső körén található ábrájával vagy színével is.
Az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte össze.

RAKTÁRON
3.590 Ft 2.390 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?